Styro-Bond (Horváth) Modellgipsz 2kg

-5%
Styro-Bond (Horváth) Modellgipsz 2kg
STYRO-BOND Modellgipsz
Alkalmazási terület: Kiválóan alkalmas kötőanyagként általános építőipari célokra, vékony falú elemekhez, díszítő építőipari célokra (stukkók, gipszszobrászat), valamint vakolási munkákhoz, hézagok tömítéséhez és egyéb különleges célokra. Extra szemcsefinomságú, nagy nyomószilárdságú, fehér színű.
Felület előkészítés: A felületről a laza részeket, piszkot, port távolítsuk el, hogy az alap tiszta és szilárd legyen. A javítás, formázás helyét kiadósan nedvesítsük meg.
Bekeverés: Csak tiszta edényeket és szerszámokat használjunk. Amennyiben az edényben gipszmaradék van, az lerövidíti a kötésidőt. 2 kg gipszet kb. 0,8 liter vízbe szórunk (mindig a gipszet szórjuk a vízbe sohasem fordítva). 1 perc beszívódási idő után kézzel vagy géppel, keverőszárral csomómentesre keverjük. A bekevert anyag a kb. 15 percig könnyen bedolgozható, majd megkeményedik. A már megkeményedett anyagot nem szabad felhasználni!
Tárolhatóság: Szavatosságát száraz helyen, ép csomagolásban 1 évig őrzi meg.
Kiszerelési egységek: A termék 1kg – 10 db/gyűjtő; 2kg – 10 db/gyűjtő; 5kg – 4 db/gyűjtő; 10 kg-os nylonzacskós, 2 kg-os – 10 db/gyűjtő papírtasakos és 20 kg-os zsákos kiszerelésben kerül forgalomba.
410 Ft
Akció: 390 Ft
Kezdete: 2021.07.22   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Styro-Bond
Cikkszám
100020692
Tömeg
3,5 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu