Poli-Farbe Platinum Fehér 5L

-6%
Poli-Farbe Platinum Fehér 5L
Platinum Egyrétegű beltéri falfesték

Alkalmazási terület:
Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható.

Felhasználás:
A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat át kell csiszolni, portalanítani. Régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet Platinum finomglettel ki kell javítani. Festés előtt minden esetben használjon Platinum diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozóba 5 - 10%-ban elkevert Platinum falfesték megkönnyíti az alapozást, láthatóvá teszi az alapozott, és nem alapozott felületek közötti különbséget, hogy ezt elérjék a Platinum falfestéket először külön, a térfogatával kb. azonos mennyiségű mélyalapozóval kell elkeverni, ezután könnyen elkeverhető a teljes mélyalapozó mennyiséggel. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A nem megfelelő alkalmazástechnikából fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk.
A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

Felhordás: ecsettel,Platinum rövid szőrű hengerrel,
Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg.
Hígítás: ha a felhordás módja szükségessé teszi, max. 10%-ban vízzel.
Száradási idő 20°C-on: 2 óra (falfelületen).
Átfesthetőség 20°C-on: 2 óra (falfelületen).
Kiadósság: 15-20 m2/liter.
Ez a doboz festék a felület minőségétől függően 15-20 m2 falfelület befestéséhez elegendő!

Összetevők: kálcium-karbonát, pigment, műanyag diszperzió, víz, festékadditív.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó
P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes

EU limit value for this product (A/a): 30 g/l (2010)
This product contains max. 30 g/l VOC.
EU határérték erre a termékre (A/a): 30 g/l (2010)
Ez a termék legfeljebb 30g/l VOC-t tartalmaz.
Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Szakvélemény száma: KERMI 2006/2-00158.
Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban 24 hónapig.
A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

várható szállítási idő: 3-8 munkanap

Állandóan készleten!
12 310 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

11 571 Ft
Kezdete: 2023.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Száradási idő 2 óra.
Átfesthetőség 2 óra után.
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi Eredeti, bontatlan csomagolásban, gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás Ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.
Javasolt rétegszám 1 vagy 2 réteg.
Higítás Ha a felhordás módja szükségessé teszi, legfeljebb 10%-ban vízzel.
Kiadósság 15-20 m2/l 1 rétegben.

Alkalmazási terület
Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!
Alkalmazás
Ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.
Felhasználás
A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por-, olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd Platinum mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl.: gipszkartonnál, glettelt felületeknél) alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb.: 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.
Érdekességek
2011 tavaszától a Poli-Farbe gyártósoráról a hazai festékpiacon egyedülálló formaldehidmentes falfestékek gördülnek le. A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, ami formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára.
Veszélyességi osztály
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.
Biztonsági adatok
P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.
Szakvélemény
KERMI 2006/2-00158.
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
30101030
Tömeg
7,15 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.