Poli-Farbe Platinum Falfény Színtelen 1L

-6%
Poli-Farbe Platinum Falfény Színtelen 1L
PLATINUM FALFÉNY
Selyemfényű mosható bevonat a falak védelmére
A Platinum selyemfényű falfény a beltéri festett falak tartós védelmét biztosítja, használatával mosható felületek alakíthatók ki. A bevont fal selyemfényű, kevéssé hajlamos a porolódásra, vízzel, semleges mosószerekkel könnyen tisztítható. A lakkozott felület a későbbiekben jobb minőségű diszperziós falfestékkel problémamentesen átfesthető.
Alkalmazási terület: Használatát beltéri, elsősorban diszperziós falfestékkel pl. Poli-Farbe Platinummal festett falakra javasoljuk. A lakkozást célszerű a festést követően elvégezni. Régebben festett felületek lakkozása során sérülés- és pormentes tiszta alap esetén lehetséges esztétikus felületet kialakítani. A lakkozástól a fal eredeti színe kissé megváltozhat, ezért javasoljuk a próbalakkozás elvégzését.

Felhasználás:
A Platinum selyemfényű falfényt használat előtt gondosan fel kell keverni. Frissen festett felület esetén a lakkozás a festék megszáradását követően elvégezhető. A régebbi festésnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lenni. A felületre 2 réteg felhordása szükséges a megfelelő minőség érdekében. A felhordást rövid szőrű velúrhengerrel célszerű végezni nedves a nedvesre toldással, függőleges majd vízszintes eloszlatással, hogy a szakaszok egyenletes selyemfényt kapjanak. Az egyenetlenül felhordott lakk a fal fényfoltosságát idézheti elő. A 2. réteget az első réteg száradását követően lehet felhordani. A lakkozást 10°C alatt és 25°C felett ne végezzük. A használt eszközök a lakkozás után közvetlenül vízzel elmoshatók. A megszáradt lakk csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el.

Felhordás:
hengerezéssel, ecsettel, szórással.

Alap:
Frissen felhordott Poli-Farbe Platinum diszperziós falfesték, vagy korábban felhordott, de megfelelő állapotú és minőségű diszperziós falfesték.
Javasolt rétegszám: 2 réteg Platinum selyemfényű falfény.
Hígítás: vízzel legfeljebb 5%-ban a felhordás módjától függően, illetve a száradási idő növelés céljából.
Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként.
Száradási idő: 2-4 óra (20°-on).
Átfesthetőség: 2-4 óra (20°-on).

Összetétel: műanyag diszperzió, víz, festékadditív. kötőanyag, viasz, adalékok, víz

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.

Tárolás: 5-25 °C-on. Fagyveszélyes.

EU limit value for this product (A/l): 200 g/l (2010).
This product contains max 30 g/l VOC.
EU határérték erre a termékre (A/l): 200 g/l (2010).
Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.

Időtálló bevonat!
Mosásálló!

várható szállítási idő: 3-8 munkanap

Állandóan készleten!
2 085 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 960 Ft
Kezdete: 2024.01.25   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
5785
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.