Poli-Farbe Kerítésfesték Kávé 2,5L

-9%
Poli-Farbe Kerítésfesték Kávé 2,5L
POLI-FARBE KERÍTÉSFESTÉK
Alkidbázisú, korróziógátló pigmentet is tartalmazó, magas fedőképességű, az időjárásnak ellenálló selyemfényű oldószeres festék. Korróziógátló pigment tartalmának köszönhetően a vasra és acélra közvetlenül is felhordható.

Alkalmazási terület:
Kül-, és beltéri fa-, vas- és acélszerkezetek kerítések, kapuk, épületdeszkázatok, pergolák, stb. festésére, korábban festett felületek felújítására.

Felhasználás:
A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni. Kültéren a száraz, új, csiszolt és portalanított fafelületet Boróka Base fakonzerváló alapozóval kell kezelni. Belső terekben javasolt a fa pl. lenolajos pórustömítése. A festetlen vas- és acélfelületet drótkefével, kézi-, illetve gépi csiszolással rozsdátlanítani, zsírtalanítani, portalanítani kell. A megfelelően előkészített felületekre a Poli-Farbe kerítésfestéket ecseteléssel, vagy hengerezéssel kettő rétegben kell felhordani. Felújító festés esetén a régi bevonatot csiszolópapírral érdesíteni, portalanítani, majd zsírtalanítani kell. A laza, leváló részeket el kell távolítani, a felület sérüléseit – pl Boróka folyékony fával – ki kell javítani. A felújítás egy, vagy két réteg festék felhordásával történhet. A munkavégzést követően a szerszámok lakkbenzinnel megtisztíthatók. Használat után az edényt gondosan le kell zárni, majd néhány másodpercre célszerű megfordítani. Így csökken a festék bőrösödése. A festék felületén esetleg kialakult bőrréteget a felkeverés előtt el kell távolítani. Fokozott igénybevétel, tartósan nedves párás környezetben javasolt a vas-, és acélfelületek Cellkolor korróziógátló alapozóval történő bevonása.

Választék:
fehér, barna, vörös, szürke, fekete, zöld a Cellkolor festék árnyalataival azonos színben, 0,75 és 2,5 literes fémdobozban

Minőségi és alkalmazási jellemzők:
Felületi megjelenés: selyemfényű, színes
Száradási idő, 20 °C-on: porszáraz: 2-3 óra, száraz: max. 24 óra
Átfesthetőség, 20 °C-on: 24 óra
Tárolás: 5-25 °C hőmérsékleten
Minőségét megőrzi: 24 hónapig bontatlan csomagolásban
Felhordás módja: ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Hígítás: lakkbenzinnel, legfeljebb 3%

Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben, a felülettől függően
Összetétel: alkidgyanta, lakkbenzin, pigment, korróziógátló pigment, adalékok
10 070 Ft
Akció: 9 164 Ft
Kezdete: 2021.12.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
60309003
Tömeg
3,125 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu