Poli-Farbe Inntaler Penészlemosó 1L

-5%
Poli-Farbe Inntaler Penészlemosó 1L
Inntaler penészlemosó

Alkalmazási terület:
Penészes falfelületek lemosására, fertőtlenítésére, valamint új falfelületek penészgátló falfestés előtti előkezelésére alkalmazható. Hatása azonnali, hosszútávú penészgátlást csak penészgátló falfestékkel együtt biztosít.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
A készítményt hígítatlanul kell alkalmazni! Új felületek esetében a szilárd, pormentes falfelületre visszük fel a készítményt csak erre a célra használt ecset, vagy szórófejes adagoló segítségével. A készítményt hagyjuk a felületre rászáradni. Minimális behatási idő: 2 óra. A behatási idő letelte után a felület falfestékkel festhető. Régi, penészes felületeknél a lemosást követően a laza, málló, penészes vakolatot le kell kaparni, leverni, majd újbóli fertőtlenítőszeres kezelésnek kell következnie. Minimális behatási idő: 2 óra. A behatási idő letelte után kell a felületet kijavítani és lehet a falat festeni.

Antimikrobiális spektrum: fungicid.
Típus: folyékony koncentrátum.
Felhasználói kör: lakossági.
Felhordás: karos szórófejjel, ecsettel.
Kiadósság: 5-7 m2/liter (1 rétegben).
Javasolt rétegszám: új falfelületekre 1 réteg, penészes felületekre 2-3 réteg.
Hígítás: nem megengedett.

Összetevők:
Víz
Biocid hatóanyag:
Benzil-C12-16-alkildimetil-klorid 50%-os (3%, EC: 270-325-2).
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet.
A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Elsősegélynyújtás:
A gőzök belélegzése esetén vigyük az érintett személyt friss levegőre, panasz esetén hívjunk orvost. Ha az anyag bőrre kerül, az érintett bőrfelületet bő vízzel, szappannal le kell mosni. Tartós irritáció esetén forduljunk orvoshoz. Szembe jutás esetén öblítsük ki a szemet (legalább 15 percig). Szükség esetén forduljunk szakorvoshoz. Véletlen lenyelés esetén öblítsük ki a sérült száját tiszta vízzel és hívjunk orvost! Mutassuk meg a címkét! Hulladékkezelés: A teljesen kiürített, vízzel kiöblített, nem szennyezett csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelendő. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Kerülni kell a készítmény élővízbe, talajba, illetve hígítás nélkül közcsatornába jutását. Szennyezés-mentesítés: Nagy mennyiségű anyag kiömlése esetén a szabadba jutott terméket folyadékfelszívó anyaggal (pl. föld, homok, univerzális folyadékmegkötő anyag, stb.) kell felitatni és a hulladékot az eltávolításig/ártalmatlanításig megfelelő, hulladékgyűjtő tartályba helyezve kell tárolni.

Tárolás, eltarthatóság:
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, fagymentes, jól szellőztethető helyen, élelmiszerektől, italtól és takarmánytól elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó 1 évig eltartható.
Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JÜ-17763-3/2013.
Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig.
1 210 Ft
Akció: 1 152 Ft
Kezdete: 2021.07.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
1293
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu