Poli-Farbe Inntaler Izoláló Belső Falfesték 5L

-6%
Poli-Farbe Inntaler Izoláló Belső Falfesték 5L
Poli-Farbe Inntaler izoláló belső falfestékA problémás foltok tartós elfedésére

Nikotin

Korom

Beázási foltok

Zsíros foltokAlkalmazási terület:


Nikotin-, korom-, beázási foltok, zsíros foltok lezárására, izolálására használható beltéri falfelületeken. Kitűnő fedőképességű és fehérségű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes, matt belső falfesték. Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.Felhasználás:


A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, pormentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló, erősen szennyezett régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. Az erősen szívó felületet Inntaler vagy Platinum diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A felület szennyezettségétől függően az anyagszükséglet 150-300 ml/m2. Nagyon szennyezett felület esetén 220-300 ml/m2 festék két rétegben való felhordása szükséges. Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom hengerrel (bárányszőr, velúr), vagy ecsettel. Az első rétegnél max 5% vízzel lehet hígítani, ha a felhordás módja szükségessé teszi, a második rétegnél ne hígítsuk a festéket. A két réteg felhordása között min. 6 óra száradási időt biztosítsunk. A száradási idő függ a felfestett anyag mennyiségétől és a fal, illetve a levegő hőmérsékletétől. Csak teljesen száraz felületre fessük a különböző rétegeket. Ha az izolálás az első réteg után tökéletes, második rétegként alkalmazhatunk fehér vagy színes diszperziós belső falfestéket. Az izoláló falfestékkel lokálisan kisebb foltok is elfedhetők. Ekkor a folt izoláló festékkel való lezárása után a fedőfestéket megfelelő rétegvastagságban, legalább két rétegben hordjuk fel, hogy foltmentes felületet tudjunk elérni. Az izoláló falfesték fafelületek alapozására is alkalmazható egyes fafajtáknál, ahol a vízzel hígítható zománcfestékkel való festés során a felületből színezőanyagok oldódnak ki. Ekkor az izoláló réteg meggátolja a fedőzománc elszíneződését, sárgulását. Egy réteg felhordása szükséges hígítás nélkül. A festést +5 °C feletti hőmérsékleten kell elvégezni, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók.Színezhetőség: Poli-Farbe színezőpasztával, vagy Poli-Farbe színezőfestékkel max. 5%-ban.

Felhordás: finom hengerrel, ecsettel.

Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg.

Hígítás: max. 5% vízzel, a felhordás módjától függően.

Kiadósság: 6-8 m2/l (1 rétegben, sima felületen).

Teljes száradás: 24 óra (20 °C-on).

Átfesthetőség: 6 óra (20 °C-on).Összetevők: műanyag diszperzió, pigment, talkum, víz, festékadditív.

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

P102 Gyermekektől elzárva tartandó.

P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.

Tárolás: 5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.EU limit value for this product (A/a): 30 g/l (2010).

This product contains max. 30 g/l VOC.

EU határérték erre a termékre (A/a): 30 g/l (2010).

Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.

várható szállítási idő: 3-8 munkanap

23 400 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

21 996 Ft
Kezdete: 2023.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
52512
Tömeg
7 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.