Poli-Farbe Inntaler Izoláló Belső Falfesték 1L

-5%
Poli-Farbe Inntaler Izoláló Belső Falfesték 1L
Poli-Farbe Inntaler izoláló belső falfesték
A problémás foltok tartós elfedésére
Nikotin
Korom
Beázási foltok
Zsíros foltok

Alkalmazási terület:
Nikotin-, korom-, beázási foltok, zsíros foltok lezárására, izolálására használható beltéri falfelületeken. Kitűnő fedőképességű és fehérségű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes, matt belső falfesték. Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.

Felhasználás:
A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, pormentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló, erősen szennyezett régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. Az erősen szívó felületet Inntaler vagy Platinum diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A felület szennyezettségétől függően az anyagszükséglet 150-300 ml/m2. Nagyon szennyezett felület esetén 220-300 ml/m2 festék két rétegben való felhordása szükséges. Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom hengerrel (bárányszőr, velúr), vagy ecsettel. Az első rétegnél max 5% vízzel lehet hígítani, ha a felhordás módja szükségessé teszi, a második rétegnél ne hígítsuk a festéket. A két réteg felhordása között min. 6 óra száradási időt biztosítsunk. A száradási idő függ a felfestett anyag mennyiségétől és a fal, illetve a levegő hőmérsékletétől. Csak teljesen száraz felületre fessük a különböző rétegeket. Ha az izolálás az első réteg után tökéletes, második rétegként alkalmazhatunk fehér vagy színes diszperziós belső falfestéket. Az izoláló falfestékkel lokálisan kisebb foltok is elfedhetők. Ekkor a folt izoláló festékkel való lezárása után a fedőfestéket megfelelő rétegvastagságban, legalább két rétegben hordjuk fel, hogy foltmentes felületet tudjunk elérni. Az izoláló falfesték fafelületek alapozására is alkalmazható egyes fafajtáknál, ahol a vízzel hígítható zománcfestékkel való festés során a felületből színezőanyagok oldódnak ki. Ekkor az izoláló réteg meggátolja a fedőzománc elszíneződését, sárgulását. Egy réteg felhordása szükséges hígítás nélkül. A festést +5 °C feletti hőmérsékleten kell elvégezni, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók.

Színezhetőség: Poli-Farbe színezőpasztával, vagy Poli-Farbe színezőfestékkel max. 5%-ban.
Felhordás: finom hengerrel, ecsettel.
Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg.
Hígítás: max. 5% vízzel, a felhordás módjától függően.
Kiadósság: 6-8 m2/l (1 rétegben, sima felületen).
Teljes száradás: 24 óra (20 °C-on).
Átfesthetőség: 6 óra (20 °C-on).

Összetevők: műanyag diszperzió, pigment, talkum, víz, festékadditív.

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.
A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.

Tárolás: 5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.
EU limit value for this product (A/a): 30 g/l (2010).
This product contains max. 30 g/l VOC.
EU határérték erre a termékre (A/a): 30 g/l (2010).
Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.
3 440 Ft
Akció: 3 276 Ft
Kezdete: 2021.07.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Gyártó
Poli-Farbe
Cikkszám
52511
Tömeg
1,4 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu