Dyna Filler 4100 - Alapozó, töltőalapozó szürke 0,8L

-5%
Dyna Filler 4100 - Alapozó, töltőalapozó szürke 0,8L
Filler 4100 - Alapozó / töltőalapozó
Ez a kétkomponensű töltőalapozó fekete, szürke és fehér színben kapható. Csiszolható töltőalapozóként vagy nedves a nedves töltőalapozóként egyaránt alkalmazható. Bármelyik módszer szerint használják, a termék kiváló fedőképességgel, egyedülálló kiadóssággal és terülési tulajdonságokkal rendelkezik, ami tökéletes általában minden fém és meglévő bevonat felületre történő felszórásra. Jó töltési képességével a termék ideális megoldást jelent a nagyobb felületek töltőalapozásához és a felületi egyenetlenségek kisimításához. A Filler 4100 töltőalapozó használata egyszerű, keverési aránya 4:1-hez. Ezen kívül a termék kamrában vagy levegőn is szárítható, valamint nedvesen és szárazon egyaránt csiszolható, ami maximális rugalmasságot biztosít a modern javítóműhelyek igényeinek kielégítéséhez.

A megfelelő szürke árnyalat eléréshez gyors segítséget nyújt a szürke árnyalatait ábrázoló referenciaposzter.

A Dynacoat alapozók és töltőalapozók min­den javításhoz megfelelő alapot biztosítanak. A karosszériajavító műhelyek előtt álló ki­hívások többé már nem jelentenek gondot. Minden egyes javítási munkához a legalkal­masabb terméket kínáljuk. Termékeink kiváló tapadást és korrózióvédelmet, magas töltést, valamint csiszolandó és nem csiszo­landó alkalmazási lehetőségeket nyújtanak.

A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolás kinézetét és a termék súlyát. A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
3 650 Ft
Akció: 3 468 Ft
Kezdete: 2021.11.16   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Dokumentumok
Cikkszám
DYPR518589
Tömeg
1,7 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu